Ny hemsida – Hela bloggen flyttad

Hej alla mina följare som hittade till denna sida. Alla som läst min blogg, tittat på mina bilder, gett mig underbara kommentarer och till alla som prenumererat på sidan.

Nu har jag en nyhet och skulle vilja be er om en tjänst.

Jag har skaffat mig en egen domän och startat en riktig hemsida. Har länge velat ha ett bättre och modernare sätt att visa upp mina bilder på. Valet blev WordPress.org med egen domän. Och ett läckert tema.

Jag kommer inte att använda denna adressen mer. Detta blir mitt sista inlägg här. Det kommer jag låta ligga kvar ett tag så att ni lättare hittar min nya sida. Önskar ni prenumerera på min nya hemsida så blir jag jätteglad.

Det gör ni lättast genom att gå in på nya sidan och fylla i längst ner där det står prenumerera.

Jag stod inför valet att ha kvar bloggen här eller att flytta den. Till slut tog jag mig an jobbet att flytta den. Det blev en del jobb  men det betyder att alla gamla inlägg och era underbara kommentarer finns nu på den nya hemsidan. Vilket jag är väldigt glad för att det gick att ordna. Nu har jag allt på ett ställe.

Nu önskar jag er hjärtligt välkomna till min nya hemsida. http://camillanoresson.se

Med en bild från förra året önskar jag en härlig vår och jag hoppas vi ses på min nya sida för Camilla Noresson Photo Art.

 

Annonser

8 thoughts on “Ny hemsida – Hela bloggen flyttad

 1. Mycket imponerande …. Häftig layout och många fantastiska bilder !

  Good luck !

  Thorsten

  Ps nu blir man ju tvungen att omorganisera sin mossiga hemsida ……….

  • Tackar för det. Blev några gråa hår men nu är den såpass att man kan börja använda den. Men vilken beslutsångest man kan ha. Det är ju så många val haha. Men den artade sig till slut.
   🙂

  • Hej Antonia. Men det finns en prenumerationstjänst på bloggen som ligger på nya sidan. Så man får ett mail när det kommer nya inlägg. Den ska fungera som den gamla. Jag reggade mig själv och fick mail så det verkar funka. Hur menar du?
   🙂

   • Jag menar att man får upp dina vackra inlägg i WPs läsare. Som det är nu. Jag tror att du kan hitta den bland vidgets.
    Men ska kolla hur jag gjorde det när jag sitter vid datorn.
    Jag har bloggen bellebluephoto.se på org. Så jag vet att det går men minns inte exakt hur har jag gjort.

   • Hej Antonia. Nu ser jag mina inlägg från nya sidan i flödet i WP läsaren. Det verkar vara en viss fördröjning men de dyker upp. Hoppas du också ser dem där 😊

   • Ja du får jättegärna kolla. Man är inte hemma i alla finesser än 🙂 Men jag ska så fort jag hinner göra ett inlägg i nya bloggen så ska vi se var det dyker upp. Jag ska regga den på Blogovin med och då måste jag skriva något kommer jag ihåg. Ska forska i det också. Men tips tar jag gärna om du har 🙂
    Man gör en sak en gång sen behöver man inte komma ihåg det så det försvinner igen haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s