Ny hemsida – Hela bloggen flyttad

Hej alla mina följare som hittade till denna sida. Alla som läst min blogg, tittat på mina bilder, gett mig underbara kommentarer och till alla som prenumererat på sidan.

Nu har jag en nyhet och skulle vilja be er om en tjänst.

Jag har skaffat mig en egen domän och startat en riktig hemsida. Har länge velat ha ett bättre och modernare sätt att visa upp mina bilder på. Valet blev WordPress.org med egen domän. Och ett läckert tema.

Jag kommer inte att använda denna adressen mer. Detta blir mitt sista inlägg här. Det kommer jag låta ligga kvar ett tag så att ni lättare hittar min nya sida. Önskar ni prenumerera på min nya hemsida så blir jag jätteglad.

Det gör ni lättast genom att gå in på nya sidan och fylla i längst ner där det står prenumerera.

Jag stod inför valet att ha kvar bloggen här eller att flytta den. Till slut tog jag mig an jobbet att flytta den. Det blev en del jobb  men det betyder att alla gamla inlägg och era underbara kommentarer finns nu på den nya hemsidan. Vilket jag är väldigt glad för att det gick att ordna. Nu har jag allt på ett ställe.

Nu önskar jag er hjärtligt välkomna till min nya hemsida. http://camillanoresson.se

Med en bild från förra året önskar jag en härlig vår och jag hoppas vi ses på min nya sida för Camilla Noresson Photo Art.